arrow information

arrow Популярни продукти

Сваровски дизайн и тренд 2011/2012

Swarovski lighting Интериорен дизайн със Сваровски и осветление

Сваровски за текстил Сваровски в модата.Сваровски за кожа.Сваровски за текстил.Сваровски за бижута

Кристали за лепене Трансфери Сваровски

Кристали за топло Индивидуални проекти

Кристали за студено Сваровски Въпроси и Отговори

arrow Социални проекти  

Уважаеми партньори, Ако информацията която Ви интересува относно видовете Сваровски кристали и елементи не е налична на сайта, Моля не се колебайте да изпратите Вашето запитване или заповядайте в нашия офис, където ще получите професионална и детайлна информация.

Вашето запитване е приоритетно за нас!

BRAND TAG "MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS" - Това е лейбълът, символ на гаранция за качество и автентичност. За повече инфирмация, посетете официалният уебсайт на Сваровски.

Validate CSS

 

Българския B2B "Made with Swarovski Elements™ " Клуб!

С кристалите Сваровски Вие можете да претворите в реалност Вашето въображението и да превърнете Вашето любимо занимание в печеливш, модерен и винаги актуален бизнес!

Запознайте се с неограничените възможности, които разкриват кристалните елементи на Сваровски - Flatbacks Hotfix & Flatbacks No Hotfix, Sew-on stones, Pendants, Fancy stones, Round stones, Crystal Mesh, Crystal Fabric, Crystal-it, Crystal Glaze, Transfers, Plastic Trimmings, Metal Trimmings, Buttons and Fasteners и др.

Те могат да бъдат използвани както от професионалисти, така и от всеки притежаващ фантазия и нюх за красота и изкуство. Вие можете смело да изобразите идеята за хармония в най-чист и безкомпромисен дизайн, благодарение на палитрата от цветове и форми, вълшебни съчетания от модели и размери, вулкани от цветни ефекти изригващи от най-вътрешната структура на кристалите Сваровски.

Ние познаваме, предлагаме и творим с най-добрите кристали на света - творете и Вие!

Предлагаме Ви персонални консултации в помощ на избора на най-подходящият за Вашата идея продукт. Направете колекцията си главозамайваща и актуална и с най-новите разработени продукти от Бранда "Swarovski Elements".

We create! What about you...?

First Bulgarian B2B "Made With Swarovski Elements " development Club