arrow information

arrow Популярни продукти

Сваровски дизайн и тренд 2011/2012

Swarovski lighting Интериорен дизайн със Сваровски и осветление

Сваровски за текстил Сваровски в модата.Сваровски за кожа.Сваровски за текстил.Сваровски за бижута

Кристали за лепене Трансфери Сваровски

Кристали за топло Индивидуални проекти

Кристали за студено Сваровски Въпроси и Отговори

arrow Социални проекти  

 

Уважаеми партньори, Ако информацията която Ви интересува относно видовете Сваровски кристали и елементи не е налична на сайта, Моля не се колебайте да изпратите Вашето запитване или заповядайте в нашия офис, където ще получите професионална и детайлна информация.

Вашето запитване е приоритетно за нас!

BRAND TAG "MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS" - Това е лейбълът, символ на гаранция за качество и автентичност. За повече инфирмация, посетете официалният уебсайт на Сваровски.

Validate CSS

 

 

Използвайте уникалната възможноста да получите безплатни трансфери Made with Swarovski Elements с логото на Вашия клуб по гимнастика или Вашия танцов клуб !

С трансферът от кристали Сваровски, който изобразява логото на Вашия спортен или танцов клуб, Вие ясно и категорично подчертавате Вашето присъствие. Това е гаранция  че няма останете незабелязани от журито, Вашите привърженици, партньори, фенове и от целия Свят.

За да научите как да се възползвате от нашите привлекателни оферти, моля посетете страницата Бизнес предложения !

Предложенията са валидни при сключен договор за съвместна работа и сътрудничество с нас. Използвайте уникалната възможноста да получите безплатни трансфери Made with Swarovski Elements с логото на Вашия клуб по гимнастика или Вашия танцов клуб!

Като компания отворена към много и различни социални проекти, Криста Ел ЕООД подари 50 броя трансфери с клубното лого и трансфери представляващи Българският Национален Флаг на Спортен клуб по художествена гимнастика КХГ "ЛЕВСКИ" с президент госпожа Нешка Робева, Световна шампионка и 25 години старши треньор на Българския национален отбор по художествена гимнастика, донесъл на България 306 медала.

We create! What about you...?

First Bulgarian B2B "Made With Swarovski Elements " development Club