arrow information

Най продавани   Популярни продукти

       

     Trend  &  Design

arrow BСваровски за интериор, Architecture Lighting

arrow B2B Мода>Сваровски за  Текстил>Кожа>Аксесоари 

arrow B2B Сваровски трансфери &  Motives Design

arrow B2B Индивидуални Проекти

arrow B2B TAG>Въпроси>Отговори 

arrow Социални проекти  

 

Уважаеми партньори,              Ако информацията която Ви интересува не е налична на сайта, Моля не се колебайте да изпратите Вашето запитване  или заповядайте в нашия офис, където ще получите професионална и детайлна информация .

Вашето запитване е приоритетно за нас!

BRAND TAG “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS” - Това е лейбълът, символ на гаранция за качество и  автентичност. За повече информация, посетете официалният уебсайт на  Сваровски.

Validate  CSS

 

Transfer and Motives Design Gallery!

 

Работата с кристали Сваровски може да бъде напълно релаксираща, занимателна, любима и при всички случаи особено печеливша. Но само голямата страст може да сътвори уникални неща. Работата със Сваровски кристали е не само наш бизнес. Тя е наша страст и преживяване, защото създаването на красиви форми, картини или модни и впечатляващи апликации от Сваровски кристали е само по себе си Велико Кристално Изкуство!  

Swarovski Hot fix трансферите се предлагат в различни размери и мотиви, които могат да се използват върху различни видове тъкани. Предварително проектирани трансфери /мотиви/ ще ви помогнат за по-бързото и лесно създаване на дизайна на Вашият проект.

Swarovski предоставя специална услуга – индивидуална изработка на мотиви, които ви позволяват да създадете свои собствени лога, символи или рисунки за вашата компания. No Hot fix Transfer версията приличат на обичайните трансфери, но разликата е, че са изработени само от No Hot fix кристали и се прилагат с помоща на допълнително лепило. Приложение: Хартия и опаковане, стъклени, дървени повърхности, метал и пластмаса, може да се използва за украса на мобилни телефони, електронни устройства, MP3 плейъри и мн. др.   Други продукти на Сваровски на този принцип са: Crystal Mesh, Crystal-it, Crystal Tattoos, Crystal Fabric, Crystal Glaze, Crystaltex, Crystaltex-It.

Приложението им е огромно – в мода и текстил, луксозно опаковане, дизайнерски колекции бельо, бански, спортно облекло, аксесоари, бижутерия и много други.

Предлагаме Ви професионална и бърза консултация, за избора на най-подходящият за Вашата идея продукт. Можете да посетите и организираните от нас Презентации „All about Swarovski Elements”.

First Bulgarian  B2B "Made With Swarovski Elements " development Club